Forum sojuszu HELL, OGame u43
do wyboru macie 4 możliwości
jeżeli suma liczby głosów na wojne (te 3 pierwsze możliwości) będzie większa niż samo nie chcę wojny (nawet jeżeli ta opcja będzie miała więcej niż te obie opcje) wojna zostanie wypowiedziana sojuszowi z większą liczbą głosów (bo głos na jeden z wybranych sojuszy oznacza jak głos na tak za wojną)
Zasady wojny będą takie:
Próg 2%
Zakończenie wojny po miesiącu bądź po osiągnięciu przez jedną ze stron 300%
głosowanie do poniedziałku godziny 12 bo to właśnie wtedy wojna zostanie wypowiedziana (jeżeli będzie)
Goofie ma jednak racje.. wojna sie nie opłaca nie bedzie kiedy atakować (przynajmniej ja nie bede miał kiedy [może za wyjątkiem nocek w piątki i soboty]) ,ale w reszte dni..bedzie kiepsko.. a flote pilnować też trzeba będzie..
Jeśli jednak większość z was wybierze wojne to wydam rozkazy wojenne z których radziłbym przestrzegać.
Sojusznik
ooo tam nie przesadzajcie. czy wygramy czy przegramy to zawsze bedzie jakies tam doswiadczenie
ja wole obu sojom naraz a aCorsairs jest za slabe...
jak chomiki zobacza ze wypowiadam wojne tak slabszemu sojowi to uznaja to za pretekst zeby sie dolaczyc...
wiesz ze to KemiB tam rzadzi, reszta ludu nic do mnie nie ma ale ten ciul zawsze sapie i guza szuka...